Heureka mukaan marssille

Tiedekeskus Heureka lähtee tukemaan marssia ja tuo marssille oman pop-up tiedeshown. Pop-up Heureka esittää shown marssin jälkeen Helsingin yliopiston tiloissa.

”Pop-up Heureka on demonstraatioita, kokeita ja vuorovaikutusta sisältävä tiedeshow, joka avautuu yllätyksellisesti yleisön keskelle melkein missä vain. Pop-up Heurekan motivoivat ja oppimiseen innoittavat esitykset on suunniteltu yhdessä Helsingin yliopiston fysiikan opetuksen laitoksen kanssa.

Katsojan iästä riippumatta Pop-up Heureka kannustaa kävijää aktiivisuuteen, ilmiöpohjaiseen pohdintaan sekä vuorovaikutukseen esiintyjän kanssa. Pop-up Heureka soveltuu sisällöllisesti kaiken ikäisille edistäen elinikäistä oppimista. Esitystä seurataan seisten, joten eläytyä voi suuremmankin yleisön voimin. Keväällä 2014 lanseerattu Pop-up Heureka erottuu rakenteellisella ainutlaatuisuudellaan myös kansainvälisissä tiedekeskusyhteisöissä.”

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s